Mantelzorgers

Testen op COVID 19

Per 18 mei is het voor mantelzorgers die thuis zorg verlenen aan kwetsbare mensen mogelijk zich te laten testen op Covid-19. Klik voor meer informatie over hoe en wanneer op deze link: https://mantelzorg.nl/artikel/per-18-mei-is-testen-op-covid-19-mogelijk-voor-mantelzorgers

Praktische app voor mantelzorgers

Met welke corona-maatregelen moet ik rekening houden? Waar kan ik terecht met juridische vragen? Wat is er financieel geregeld? Hoe combineer ik werk en mantelzorg? Wat moet ik doen als ik het even niet meer zie zitten? Voor deze vragen en meer kunnen mantelzorgers vanaf nu terecht op de nieuwe app van MantelzorgNL: https://mantelzorg.nl/artikel/mantelzorgnl-lanceert-praktische-app-voor-mantelzorgers

Corona en jonge mantelzorger
1587033290608_300_400_1587033376.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona en mantelzorger

Bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan een gesprek om zorgen te delen, is er hulp nodig met praktische zaken? Deel uw hulpvraag dan met ons! 

Tips voor mantelzorgers: 

https://www.movisie.nl/sites/movisie.nl/files/2020-04/Top10--tips-voor-mantelzorgers.pdf

Corona en dementie

Hoe gaat u omgaan met mensen die dementie hebben tijdens corona? Klik voor meer informatie op de website van www.dementie.nl. 
Blijf in beweging! Hoe? Kijk op de 'De beweeggids', deze geeft handvatten om ouderen met dementie op verschillende manieren te stimuleren meer te bewegen.

Heeft u vragen over omgaan met dementie? Bel dan de AlzheimerTelefoon: 0800 - 5088.

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht