Opstapje: 2 tot 4 jaar oud


Jonge kinderen leren spelenderwijs. Opstapje is een leer- en spelprogramma voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar met als doel uw kind zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Opstapje is een programma van twee jaar, waarmee u uw kind thuis (ongeveer een kwartiertje per dag) voorbereidt op de basisschool. Uiteraard ontvangt u hiervoor materialen én begeleiding. Uw kind leert spelenderwijs van u.

Opstapje middag
In de schoolweken zijn er voor de peuters op de dinsdagmiddag de Opstapje middag op peuterspeelzaal ’t Hummelstee in Veendam. Met begeleiding van een professionele peuterleidster, kunnen de kinderen met elkaar spelen en worden ze voorbereidt op de peuterspeelzaal en/of basisschool.

Oudermiddag
Om de 6 à 8 weken komen de ouders bij elkaar tijdens de Opstapje middag. De ouderbijeenkomsten zijn een verdieping van het Opstapje programma. Er worden verschillende thema’s behandeld. De ouders krijgen ruimte voor ontmoeting en uitwisseling van opvoedervaringen met andere ouders. Het uitwisselen van vergelijkbare ervaringen zorgt ervoor dat men zich herkend en erkend voelt in de opvoeding van hun kind.

Heeft u nog vragen, of wilt u zich aanmelden? Bel ons dan op telefoonnummer (0598) - 698 119 of mail naar aanmelden@compaenveendam.nl  

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht