Mantelzorgers

Corona en Mantelzorger

Bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan een gesprek om zorgen te delen, is er hulp nodig met praktische zaken? Deel uw hulpvraag dan met ons! 

Corona en dementie

Hoe gaat u omgaan met mensen die dementie hebben tijdens corona? Klik voor meer informatie op de website van www.dementie.nl.
Blijf in beweging! Hoe? Kijk op de 'De beweeggids', deze geeft handvatten om ouderen met dementie op verschillende manieren te stimuleren meer te bewegen.

Heeft u vragen over omgaan met dementie? Bel dan de AlzheimerTelefoon: 0800 - 5088.

Bent u mantelzorger?

Zorgt u langdurig en meerdere uren per week voor een partner, ouder, kind, vriend of familielid? Dan bent u mantelzorger. Het geven van mantelzorg is iets vanzelfsprekends; het overkomt je en je doet het gewoon. Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat ze mantelzorger zijn en dat ze ondersteuning kunnen krijgen. Ze combineren werk, sociaal leven en mantelzorg zonder problemen. Toch kunt u als mantelzorger overbelast raken en kunnen de zorgtaken leiden tot stress en vermoeidheid.

Herkent u dit? Dan is het goed te weten dat u bij Compaen terecht kunt. Samen kijken we hoe u de zorg vol kunt houden en ook tijd voor uzelf houdt. Wilt u meer informatie? Bel (0598) – 698 119 of mail naar info@compaenveendam.nl

Kijk ook eens op onderstaande websites:
www.notaris.nl/levenstestament/levenstestament-en-volmacht
www.dementie.nl
www.regelhulp.nl
www.menzis.nl/zorgadvies/alles-over-mantelzorg
www.mezzo.nl/pagina/voor-mantelzorgers/7-tips-om-goed-voor-jezelf-te-zorgen
Contact

 Agenda

Ontmoetingsbijeenkomsten mantelzorg en dementie
30 april 2020
Bekijk activiteit
Overzicht