Terug naar Nieuws

Alzheimer Café Veendam, 17 november (gaat wel door)

Gepubliceerd op:

'Gezond slapen en dromen'

Veel mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben problemen met slapen. Zij kunnen maar moeilijk in slaap komen, worden 's nachts vaak wakker of dromen heel naar. De volgende ochtend staan zij moe op, terwijl goed uitgerust zijn juist zo belangrijk is.   

 

Lia Timmer; psychologisch onderzoeker, dromenexpert en trainer, bespreekt deze avond o.a. het dag- en nachtritme bij dementie. En hoe verbeelding kan helpen bij dementie.                                                                                   

Het Alzheimer Café is bestemd voor mensen met dementie, hun partner, familie, vrienden, hulpverleners en belangstellenden. Aanmelden hoeft niet, u bent van harte welkom.

Waar en hoe laat

Het Alzheimer Café Veendam vindt plaats in De Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam. Het café is open vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

Toegang

Gratis. Neemt u uw QR code mee op uw telefoon of op papier voor toegang tot het café. Indien u geen QR code kunt tonen mogen wij u helaas niet toelaten. Houd u zich aan de door de overheid bepaalde maatregelen voor openbare gebouwen.

Voor vragen over mantelzorgondersteuning neem gerust contact op met Sjeni Mustafa ( Compaen, tel. 0598-698119)

29-11-2021

Tijdelijk geen inloopspreekuur Web in de Wijk

Na de persconferentie en intern overleg is besloten om het inloopspreekuur Web in de Wijk tijdelijk te sluiten. Telefonisch kunt u ons wel bereiken op de vrijdag tussen 10 en 12 uur.  
Lees meer