Terug naar Nieuws

Stem vrijwilligersinitiatieven uit onze gemeente naar de Nationale Vrijwilligersprijzen!

Gepubliceerd op:

Stichting VoorDoor, Stichting Mo(o)i in Veendam en Summerfun dingen mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2020. Ze maken kans op een Publieksprijs van € 2.500,- . Vanaf 18 februari kunt u stemmen via www.vrijwilligersprijzen.nl. Op 28 maart a.s. maakt minister Hugo de Jonge de prijswinnaars bekend.

Iedere gemeente in Nederland kunnen vrijwilligersinitiatieven aanmelden. Gemeente Veendam en het Steunpunt Vrijwilligerswerk Compaen hebben Stichting VoorDoor, Stichting Mo(o)i in Veendam en Summerfun aangemeld. Maar liefst 12 genomineerden zullen een promofilm ter waarde van € 3.000,- krijgen én ze maken kans op een juryprijs van € 6.000,-.

Selectiecriteria
De jury beoordeelt de projecten en initiatieven onder andere op hoe succesvol zij zijn in het vinden van vrijwilligers en hoe zij hun vrijwilligers de credits van het succes weten te geven. De jury bestaat onder andere uit VNG-voorzitter Jan van Zanen en minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink. Irene Moors heeft de presentatie in handen!

Stemmen dus!
Help mee en stem op de vrijwilligersinitiatieven uit de gemeente Veendam. Vanaf 18 februari kunt u stemmen op Stichting VoorDoor, Stichting MooiinVeendam en Summerfun via www.vrijwilligersprijzen.nl.

Organisatie
De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door de VNG en de VriendenLoterij, die onder meer de prijzen beschikbaar stelt. De organisatie is in handen van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  

15-03-2020

Alzheimer Café bijeenkomst op 18 maart geannuleerd i.v.m. coronavirus

  Informatie:          Sjeni Mustafa, coördinator Steunpunt Mantelzorg Compaen,                              di t/m do, tel. 0598-698119           &…
Lees meer