Navigatie overslaan
|Home

Ontmoeting

Soms heeft u behoefte aan gezelschap, afleiding of een vorm van ondersteuning. Ontmoeting is er voor u, voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. U wordt met warmte en aandacht ontvangen en samen met anderen kleuren we uw dag. Ontmoeten biedt u gezelligheid. U kunt er terecht voor een kopje koffie, een praatje maken of een krantje lezen. Ook kunt u deelnemen aan leuke activiteiten. Samen met u kijken we wat u leuk vindt en wat voor u mogelijk is.

Corona en eenzaamheid

Door de strenge maatregelen van de overheid zijn ontmoetingen nu niet mogelijk en kan het zijn mensen in uw omgeving zich eenzaam voelen. Kijkt u eens op de site van Eén tegen eenzaamheid voor meer informatie en mogelijkheden om eenzaamheid tegen te gaan.

Waar vindt u Ontmoeting?

Ontmoeting is gevestigd aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam en is geopend van maandag t/m donderdag van 09.30 - 15.30 uur.

Wat kunt u verwachten bij Ontmoeting?

Samen met andere organisaties bieden we diverse activiteiten aan:
- sport en spel
- handvaardigheid/hobby
- zoeken naar vrijwilligerswerk
- activiteiten op maat

Kosten
Voor uw aanwezigheid kan een kleine bijdrage worden gevraagd. Voor actuele informatie en het programma kunt u bellen naar (0598) - 698 119.

U bent welkom!

U kunt spontaan bij ons binnenlopen. Mocht het vervoer naar Ontmoeting een probleem zijn, dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing. We kunnen u ook thuis bezoeken. We bespreken dan met u de mogelijkheden om deel te nemen aan Ontmoeting. U kunt ons bereiken op (0598) - 698 119.

Wil je meer informatie? Bel (0598) – 698 119 of mail naar info@compaenveendam.nl

 

 

 

 Maaltijdkring

Twee wekelijks op de maandag in de even week van 10.00 tot 13.00 uur. Kosten €3,50

Koersbal

Maandag van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten: €2,00

Handwerkclub

Dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur. Kosten: €0,50 (incl. kofiie of thee)

 

 

Contact