Vrijwilligers


Veel activiteiten en werkzaamheden zijn alleen mogelijk door de gedreven inzet van vrijwilligers. Dankzij hen is het mogelijk allerlei voorzieningen in stand te houden. Daarom koesteren wij de vele vrijwilligers in de gemeente Veendam. Vrijwilligerswerk geeft mensen ook de kans om zichzelf te ontplooien, ervaring op te doen, andere mensen te ontmoeten, een zinvolle tijdsbesteding te hebben. Men zet zich in voor iets wat men belangrijk vindt.

Wilt u meer informatie? Kijk eens op onze website: vrijwilligersveendam.nl. U kunt natuurlijk ook bellen met (0598) – 698 119 of mailen naar info@compaenveendam.nl  

 


  

De boodschappendienst Compaen is op zoek naar vrijwilligers

Bent u dat maatje dat voor een bijzondere dag zorgt?
Kom de boodschappen- dienst versterken als vrijwilliger!
Voor iedereen, jong én oud, die het leuk vindt om te kletsen en of boodschappen te doen! Voor u misschien een kleine moeite, maar voor de ander iets waarmee u zijn of haar dag bijzonder maakt.

Als vrijwilliger van de boodschappendienst helpt u een handje om de boodschappen te doen voor iemand die door omstandigheden het niet ( tijdelijk) zelf kan. Of u doet de boodschappen samen als een maatje. Of u maakt een praatje.
Helpt u mee? Meld u bij Sjeni Mustafa, Compaen via (0598) 698 119, ook als u eerst meer informatie wilt. We zouden het fantastisch vinden als we in deze periode op uw hulp mogen rekenen!

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht