Steunpunt vrijwilligerswerk

Let op:

I.v.m Corona is het steunpunt vrijwilligerswerk van Compaen beperkt open. Wilt u langskomen voor informatie? Maak dan eerst een afspraak per mail. Dit kan rechtstreeks naar vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl of via aanmelden het algemene mailadres info@compaenveendam.nl o.v.v informatie vrijwilligerswerk en contactgegevens. Op dit moment worden er in principe alleen op donderdagmiddag afspraken ingepland. Uiteraard kunt u ook bellen via telefoonnummer (0598)  698 119.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam biedt waar mogelijk ondersteuning aan vrijwilligers en organisaties die werken met vrijwilligers. Wij zijn ook graag een steunpunt voor mensen die nog op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Wij ondersteunen uw zoektocht naar een functie en helpen bij de bemiddeling met organisaties.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We helpen op verschillende manieren:

Bemiddeling We brengen vraag en aanbod bij elkaar.
Informatie en advies We geven informatie en advies over onder meer vrijwilligersbeleid, rechten en plichten, enz.
Deskundigheidsbevordering We bieden training en scholing aan vrijwilligers.
Ontwikkeling We ontwikkelen nieuwe activiteiten en projecten voor vrijwilligerswerk, op basis van maatschappelijke trends en behoeften.
Ondersteuning We kennen de regelgeving rond zaken als veiligheid, sociale hygiëne, vergunningen, wettelijke aansprakelijkheid, enz.
Promotie We promoten de bekendheid van en waardering voor vrijwilligerswerk bij verschillende doelgroepen.


Geïnteresseerd?

Heeft u ook zin om de handen uit de mouwen te steken? Loop gerust een keer binnen bij het Jan Salwaplein in Veendam, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Een overzicht van vraag en aanbod vindt u op www.vrijwilligersgroningen.nl. Daar vindt u vrijwilligersvacatures door heel Groningen. Voor de vacatures in Veendam klikt u op de regio Veendam. Wij helpen u natuurlijk graag met zoeken, maar misschien komt u zelf al iets leuks tegen. 

Uiteraard kunt u ons ook bellen (0598) - 698 119 of mailen vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl 

Volg vooral ook de facebookpagina van het Steunpunt vrijwilligerswerk!

Inloopspreekuur Steunpunt Vrijwilligerswerk

Dinsdag 13.00-15.00 uur
Donderdag  13.00-15.00 uur

 

 

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht